úterý 16. února 2010

Spojení pevné, adsl a mobilu

Nejsem příznivcem t-mobilu, nemíním propagovat ani jeho ani nikoho z naší trojky telekomunikační služby. T-Mobile navíc propojení pevné, mobilu a adsl nabídl jako poslední, pokud se nepletu. Pochválím jej však za čitelnou  a srozumitlenou reklamu na toto konto. Reklama je pozitivní, obshauje pozitivní slogan, ukazuje kooperaci dvou lidí, dvou rukou. Ruce patří mladým lidem, působí příjemně neformálně. Barevnost i umístnění textu vlevo dole respektuje chování lidského zraku. Tu informaci o ušetření považuju sice za nějaký protřelý fígl, ale to se děje všude. Suma sumárum, dobré. Snad bych jenom viděl raději, když by to psali do nějaké písku, ten materiál na mne působí dojmem malty nebo betonu.


Podobně televizní spot se spadlým prádlem a vztyčivším se praporkem ... nemohu si pomoct ... dobře se to pamatuje, neuráží to, obsahuje to vtip. Nenajdu to na youtube, vkládám pro asociaci s tv reklamou alespoň proužek.

2 komentáře:

  1. "Snad bych jenom viděl raději, když by to psali do nějaké písku, ten materiál na mne působí dojmem malty nebo betonu."

    To je dobře, že tak působí.. protože to má asociovat to "pevný internet" ...dejte to "pevně dohromady"

    ....myslím, že právě ten materiál, je nosná myšlenka celé téhle reklamy... kdyby to bylo nakreslené v písku, celá myšlenka by byla zabita.

    OdpovědětVymazat
  2. Greetings of the day! If you have a degree in any of these following fields and have a little experience in writing formal article/ report, we need you. http://ikjgwy15sv.dip.jp http://6azb7gt4k2.dip.jp http://r0uhg0sy5e.dip.jp

    OdpovědětVymazat